Снимка pixabayИзправяйки се пред дълбоко разделения от процедурата по импийчмънт Конгрес,

...
Снимка pixabayИзправяйки се пред дълбоко разделения от процедурата по импийчмънт Конгрес,
Коментари Харесай

Годишната реч на Тръмп: Голямото завръщане на Америка и нито дума за импийчмънт

Снимка pixabay

Изправяйки се пред надълбоко разделения от процедурата по импийчмънт Конгрес, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява речта си " За положението на съюза ", с цел да възвеличае " Голямото американско завръщане " три години след встъпването си в служба и да осъди " Американското кръвопролитие " по времето на неговия предходник, отбелязва Асошиейтед прес, съобщи svobodnaevropa.bg .

Първият президент на Съединени американски щати, който ще се бори за преизбиране, откакто против него е била задействана процедура по импийчмънт, бе посрещнат в Конгреса със викания " Още четири години " от страна на републиканците, и с безмълвие от страна на демократите.

" Враговете на Америка бягат, триумфите на Америка се усилват, а бъдещето на Америка е ярко ", съобщи Тръмп. " Само за три къси години ние разбихме манталитета на американски крах (...) Вървим напред с движение, което до неотдавна бе немислимо и в никакъв случай няма да се върнем обратно! ", съобщи американският президент.

Тръмп отдели огромна част от своята тирада, с цел да изтъкне мощта на стопанската система, в това число ниската безработица, наблягайки по какъв начин е оказал помощ на служащите и на междинната класа.

Тръмп посочи контрактуваните от него нови търговски съглашения, в това число първата фаза на комерсиалното съглашение с Китай и съглашението сред Съединени американски щати, Мексико и Канада, което подписа предишния месец.

За час и 18 минути обаче той не загатна нито един път думата " импийчмънт ". Според американски медии той е бил посъветван от членове на партията си да не загатва тази тематика преди идното през днешния ден гласоподаване в Сената по повдигнатите му от демократите обвинявания.

Разделението по партийна линия бе олицетворено от председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която се виждаше над лявото му рамо при всеки ракурс на камерите. Агенциите оповестиха, че Пелоси е скъсала страници от копие на речта на Тръмп, а президентът е отказал да се ръкува с нея преди да стартира да приказва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР